Monday, July 24, 2017

♥ Bestfriend Forever Contest By Ai ♥

Assalamualaikum..


BESTFRIEND FOREVER CONTEST BY AI | Hari nie berkesempatan sikit nak join contest.. Macam dah lame tak join ape-ape nie.. Hihi.. Thank u taw Ai sebab invite e'in.. :)


Klik banner untuk join ye korang..


E'in ade sorang bff nie.. Name die Saiyidah.. Kitorang kenal mase form 4.. Time tu 1 dorm kat sekolah teknik.. Tapi time sekolah kitorang kawan biase-biase je.. Takde istilah rapat or bff pun.. Kitorang start rapat bile abes sekolah.. Selalu contact sesame.. Selalu tido rumah die.. Haha! 


Macam-macam yang kitorang kongsi same-same.. Pasal hal bf time tu.. Pasal kawen jadi tak jadi.. Alahai ieda.. Haha.. Mak ieda pun dah kenal bena dengan e'in nie haa.. Lepas kawen memasing makin busy and kitorang memang dah jarang gile nak jumpe.. Tu pun just komen-komen kat fb @ ig je..


Gambar tahun 2014.. Malam nikah bff e'in.. Majlis resepsi die esoknye e'in tak dapat datang sebab same tarikh dengan majlis tunang cousin e'in.. Kemain merajuk die dengan mak die.. Haha.


Sekarang masing-masing dah ade family kecik.. Busy betul sampai raya tahun nie pun kitorang tak dapat jumpe.. Sodihhhhhhhhhhhh.. :( Takpe laa ieda, aku harap persahabatan kite nie kekal sampai bile-bile taw! Kau je yang tahu perangai gile aku.. Aku sayang kau taw!

58 comments:

  1. best ada bff ni kan moga persahabatan e'in dengan bff kekal hingga ke dalam syurga, semoga berjaya e'in dengan contestnya ni ya

    ReplyDelete
  2. all the best.. bestnyaa ada BFF hehe..

    ReplyDelete
  3. Laaaaaaa ......... Saiyidah dah kawen. Ein pun dah kawen. Nampaknya saya ni melepaslah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam biasalah, dgn ei'n ni saya bergurau. I know you accept most if my jokes.

      Delete
    2. hahaha.. yes bang.. i already knew it!

      Delete
  4. saya ada masalah dengan BFF. selepas beberapa tahun BFF saya menghilang atau kami masing2 sibuk dengan hal masing2. Now i takde BFF sangat. semua cerita dengan laki sudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. bile dah kawen nie, suami jelaa jadi bff.. hihi

      Delete
  5. Bff saya yaya...hahahaha....

    ReplyDelete
  6. Moga persahatan kekal dalam redhaNya.. BFF!

    ReplyDelete
  7. alololo sweetnya! semoga kekal persahabatan akak dengan bff hikhik

    ReplyDelete
  8. Bukan senang dapat bff yang terbaik kan.... semoga hubungan kamu kekal Ein...

    ReplyDelete
  9. Best kan ada bff. Saya pun ada bff since form 1. Kat u pulak dpt bff lain, masa krje dpt bff lain, jadi bff semakin bertambah. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan dah kawen pulak, suami jadi bff.. hihi

      Delete
  10. Good luck Ein.

    Bila masing2 dah ada kerja n fmly sndri mmg pyh sikit nk jumpa kan. Tp sbnrnya kita ingt sllu kt bff kite. 😙

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u CR.. :)

      tu laa.. kekangan masa.. huhu

      Delete
  11. Menarik tajuk contest ni.
    Mcm nak join pulak lah..
    Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom laa join kak.. lame lagi nie tamat..

      Delete
  12. persahabatan yg baik dan ikhlas mmg akan berkekalan lama... insyallah

    ReplyDelete
  13. Ala bestnya ada bff. Semoga persahabatan kak E'in dan kawan sehingga ke jannah. Sedih pula sebab tak ada bff.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah.. takmo sedih-sedih mai.. :)

      Delete
  14. kadang2 yg tak rapat tulah jadi bff kan :)

    ReplyDelete
  15. Semoga ukhwah berkekalan hingga ke Jannah.
    Pernah ada bff tapi dot..dot..dot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah Mrs.A..

      dot dot dot? macam paham je..

      Delete
  16. alahai sweetnya bff. by the way, best of luck ya join contest tu.

    ReplyDelete
  17. Bff yg baik susah di cari. Klu ada, hargai sebaik mgkin. Moga persahabatan kekal selamanya ya sis

    ReplyDelete
  18. Moga persahabatan kekal sampai bila-bila 😊

    ReplyDelete
  19. Kalau ikutkan, hakak ramai gak bff ni....sekolah rendah ada bff, sekolah menengah ada bff, masa U ada bff, masa keje ada bff semua berlainan orang...
    Bila dah kawen ni husbandlah yg jadi bff kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak.. kekangan masa sangat nak jumpe bff yang lain kan.. :p

      Delete
  20. Mcm kembar lah win dgn bff Tu.. mmg serasi lah tu

    ReplyDelete
  21. Semoga ikatan persahabatan berkekalan

    ReplyDelete
  22. comel dua-dua. having a bff is like having a life time support system

    ReplyDelete
  23. semoga persahabatan akak dgn bff berkekalan smpai bila bila. amiin!

    lawa dua2! :) ^^

    ReplyDelete
  24. rajin join hehe.. dh mcm kembar

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ade masa in shaa Allah join.. hihi

      Delete
  25. good luck...

    best ada bff...dulu, sblm kawen selalu hang out... bla dah ada keluarga... masing2 menyepi sedih jg bla kenang

    ReplyDelete
  26. Bila dah kahwin, komitmen kita pun berubah kan. Masa untuk kawan makin kurang tapi tak pernah lupakan kawan :)

    ReplyDelete
  27. Terima kasih kerana menyertai BFF contest. Senarai pemenang dan peserta BFF contest sudah keluar. Boleh semak di

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/08/pemenang-bff-contest-dan-senarai-peserta.html

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI