Monday, June 12, 2017

♥ Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors ♥

Assalamualaikum..


GIVEAWAY DUIT RAYA RM100 BY ELSAALICIOUS & SPONSORS | Hari nie baru berkesempatan nak update giveaway nie.. E'in join jugak laa sebab Elsa sendiri yang ajak.. Thanks taw Elsa!


Instagram: farrahinalif
Fb: Nur Farrahin
Email: farralif20@gmail.com


Klik banner untuk join ye..


Pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu:
Sebenarnye kan, e'in takde pulak pengalaman nakal time raya dulu.. (Betul ke nie?) Hahahaha.. Betul laa.. Tak caye ke.. Yang e'in ingat sampai sekarang nie die, 

Kite nie budak-budak kalau time raya, ape yang dah seta dalam kepala, nak kumpul duit banyak-banyak.. Sebab tu laa kekadang kalau beri salam kat rumah orang siap cakap "kitorang tak nak masuk cik, dah kenyang.." Padahal kemain perut lapart memasing.. Nak jadikan cite, time tu e'in dengan cousin ade dalam 6 orang tak silap.. Raya same.. Sampai satu rumah nie, kitorang kena paksa masuk rumah walaupun dah banyak alasan kitorang reka.. Haha.. Bile dah abes makan and minum sume, kitorang pun cakap laa nak balik dengan muke sengih-sengih.. Yelaa nak dapat duit kan.. Bile sume dah salam, hampehhhh sorang pun takde dapat duit raya.. Memasing dah buat muke laa kan.. Dah sampai luar, ade sorang cousin e'in bisik suruh cakap makcik nie kedekut.. Sume setuju! So kitorang siap sedia laa kan.. 

Cousin: 1.. 2.. 3..!
Semua: KEDEKUT!!!!

Lepas tu sume lari ketawa terbahak-bahak.. Yang penting kitorang memang dengar laa makcik tu jerit balik marah kitorang..

Makcik: BERTUAH PUNYA BUDAK-BUDAK!!


Hahahahaha.. Adik-adik jangan ikut perangai macam nie taw..

43 comments:

  1. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete
  2. Gut luck e'in... moga ada rezeki utk e'in menang nanti.. :)

    ReplyDelete
  3. good luck!

    p/s:camne bleh kering lepas habis pantang? ecad tak suka direct BF ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u kak..

      tak tahu laa sebab memang susu kite tak banyak.. huhu

      Delete
  4. tk pernah pun pergi raya rumah ke rumah nak kutip duit raya. hahahaha. mesti best! too late to do that. haha. Anyways, wish you luck kak ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman kutip duit raya dah takde dah.. huhu.. anyway thank u adik.. :)

      Delete
  5. hahahaha. memang patut pun cakap macamtu dekat makcik tu. eee kalau elsa dah bakar dah hahaha

    terima kasih join. elsa dah update dalam list. goodluck :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bakar jadi kes lain pulak nanti.. haha..

      okay elsa.. urwelcome.. :)

      Delete
  6. Hahaha..
    Kelakar pulak nostalgia raya E'in tu..

    ReplyDelete
  7. good luck ein.. sekarang ada lgi ke budk2 nk raya rumah ke rumah..haha.. bdk skrg sibuk ngn enset je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u dya.. betul tu.. sekarang sume busy dengan gadget je.. huhu

      Delete
  8. Hahahaha, tu zaman dulu, budak sekarang depan2 diaorang berani buka mulut cakap mak cik tu kedekut... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak sekarang lagi advance kan bang.. haha

      Delete
  9. Laaaaaa..... Beraya hntuk kutip duit je ke?
    Ye lah. Masa tu budak lagi kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman dulu memang dah set asal raya je nak kutip duit raya..

      Delete
  10. Kesian makcik tu kena panggil kedekut.

    ReplyDelete
  11. Haha...zaman hakak kecik tak de duit Raya Ein. Rasanya tujuan beraya dulu pun cuma nak makan kuih ....
    Yg hakak ingat masa nak balik, salam tu,tak tau nak ckp apa. Cakap Terima Kasih Cik...org tu pun ajar cakap mintak maaf, Selamat Hari Raya sampai sekarang teringat

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. zaman berubah kan kak.. lagi laa sekarang nie, memasing sibuk dengan gadget aje laa..

      Delete
  12. hahaha tak nakal sgt kot kak. rasanya kite lagi nakal kot. macam nak join je. kalau rajin la xD

    goodluck kak ^^

    ReplyDelete
  13. perangai sebijik dgn org yg tukang komen ni hahahahaha

    ReplyDelete
  14. good luck..moga ada rezeki utk si kecik ein

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI