Tuesday, April 25, 2017

♥ Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist! ♥

Assalamualaikum..


SEGMEN: SEORANG SYED NAK BLOGLIST! | Last week entry e'in merepek kan.. So sorang blogger nie invite e'in untuk join segmen die.. So tanpa perlu berfikir panjang (cewahhhh) e'in nak join jugak laa segmen die.. hihi..


Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif - Aktif laa kot

2. Follow blog Seorang Syed - Done

3. Follow Google+ Seorang Syed - Done

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk: "Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!" - Done

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam Bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed
- E'in nak blog e'in ade dalam Bloglist Seorang Syed sebab tak nak bagi syed selfish sensorang.. Haha.. Selain tu nak berkenalan dengan blogger lain dan merapatkan silaturrahim..
- Short review: Blog seorang bakal cikgu yang sangat best.. Penulisan yang bak karangan tapi penuh input.. Kipidap cikgu! Dan yang paling penting! Boleh dibawak gurau.. Hihi..

6. Letak banner segmen




Okay done! Syed, e'in dah join taw!

37 comments:

  1. Mudah2an terpilih.
    Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah.. thanks pakcik WP :)

      Delete
  2. yeayyyyy thanks E'in sudi join syed punya segmen! Nanti syed belanja kepsi ahahahhaa okay bagusnya tak nak bagi syed selfish sensorang kahkah. Good luck! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. maneeeeeeeeeeeeeee kepsi? hahahaha

      Delete
  3. untunglah ada modal nk apdet...hmmm..

    ReplyDelete
  4. terbaik la comment akak ni. hehe selamat bersegmen kak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tunjuk skill komen sikit.. :p

      Delete
  5. good luck Sis. Saya follow sini dari segmen yang sama.

    Fazroliqbal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u..

      nice to meet u iqbal.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. alaaaaaaaa.. next time join taw mek!

      Delete
  7. wahh good luck ya. Tak sabar nak join nih. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. bersame-same laa kite join ye.. :)

      Delete
  8. Selamat bersegmen.
    Rasa macam nak join jugaklah

    ReplyDelete
  9. Gud luck Ein...moga dpt masuk bloglist Syed ek

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen ein.. rajinya :) hehehe

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    done follow #1771

    ReplyDelete
  12. Gud luck ein...seriusly dah lama tak join segment tau

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI