Monday, April 17, 2017

♥ Monday Blues ♥

Assalamualaikum..


MONDAY BLUES | Asal hari isnin je lemau.. Asal hari isnin je malas nak bangun pegi keja.. Asal hari isnin je malas nak buat tu.. Asal hari isnin je malas nak buat nie.. Eh sume malas bile hari isnin.. Alaaaaaaa e'in nie kalau bukan hari isnin pun memang malas sentiasa! HAHAHAHAHA!


Nape laaaaa kejap je hari isnin.. Nape laaaaaaaaaa lambat benau nak hari sabtu/ahad.. Hailaaaaaaa..


Sebenarnye e'in tak tahu nak update ape kali nie.. Sebab tu merepek meraban macam nie.. Haha..


Kasi tepek gambar monday blues sekeping.. Sekeping hati di bawa berlari.. Jauh melalui jalan nan sepi.. Merepek lagi.. Hmmmmmmmm..


Harap-harap next entry e'in dah ade modal nak cite ape.. Tolong laaaaaaaaaaa jangan merepek lagi macam nie..

43 comments:

  1. Monday blues aje Xpe
    Jangan hari2 blues.
    Suka hari sabtu dan ahad aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. isnin je malas kemain menggunung pakcik WP..

      Delete
  2. sama laaa kite kat siniiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. sume rase benda yang same..

      Delete
  3. Ehh ehhh tetiba sama lak kite kelemauan tu.. hari isnin biasa la e'in mesti malas punye selepas 2 hari bercuti.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. patutnye hari sabtu dengan ahad tu keja.. isnin sampai jumaat cuti.. haha

      Delete
  4. hehe semua orang begitu..ceriakan hari anda dengan Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah nanti e'in join ye ucing..

      Delete
  5. akak takde Monday blues sebab ahad dah start keja :D

    ReplyDelete
  6. biasa la..monday blues..nanti ok lah tu..
    Menjawab soalan di blog kak ayu..yes, kak ayu dok thailand..keja kat sana. leh baca ceritanya..di sini....
    http://mummyayu.blogspot.com/2017/03/how.html

    ReplyDelete
  7. Macam bosan sangat ja nampak hahaha.
    Apa kata join syed punya segmen ni :P

    https://anothersyed.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. syed! jap lagi e'in update okay..

      Delete
  8. Replies
    1. kan.. dah macam biskut dah lemau segala..

      Delete
  9. kerja office hours mesti akan rasa gitu. macam time2 skolah dulu. kalau isnin je liat dia kenmain

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. erm tapi bukan sume tempat keja ke rase gini? hihi

      Delete
  10. Ein bukanya merepek. Ein membuktikan yg ein masih berblogging. Jadi fren tidaklah tercari-cari ein kat mana bila ein senyap.

    Saya memang suka bercakap perkara yg kosong termasuk merepek sebab itu aje yg saya tau.

    Ok ein, entry pendek tpi sangat tak menghampakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. jangan begitu abang adam..

      Delete
  11. haha untung ada modal merepek.. aku punya blog dah setahun xapdet

    ReplyDelete
  12. blog yang cantik...
    salalm kenal dari indonesia

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. salam kenal juga ya.. :)

      Delete
  13. monday blues pon still lawooo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alooooooooooooo.. jangan cakap begitu.. kembang nanti cane? haha

      Delete
  14. hi aweeeek.
    cun nya blog awak. i is jealous!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. awek! welkem back bebeh! moh le deco blog tu..

      Delete
  15. Monday blues tiap2 minggu. Tak sabar tunggu jumaat.hee

    ReplyDelete
  16. lama gila tak jejak blog ni.. kak makin cantik :)

    ReplyDelete
  17. alaaaaa entry baruu plesssss xD

    ReplyDelete
  18. Sy hari2 rasa malas 😂 Tapi terpaksa gigih supaya rajin 😏

    ReplyDelete
  19. Hari ni Ahad, esok dah nak jumpa Isnin balik. Eh, esok cuti. So, tak jadi Monday blues lah kan. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blues jugak kot sebab first day keja untuk minggu nie.. hihi

      Delete
  20. Foto atas, monday blues tu comel. Mirip budak tadika.

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI